Referenser

Några av våra nöjda kunder.


Hej, tack för super bra träning och kunskapen du delade med dig av till våran Slovensky kopov på gris och långhårstaxen på älg. Vi var så nöjda. Träning i rätt miljö är viktigt!

Carina Nilsson, Koppargläntans Kennel


Hej, vill passa på att tacka för en mycket trevlig dag med test på både vildsvin och älg med våra hundar idag i Blekinge. Mycket roligt, lärorikt och intressant. Ser fram emot nästa gång och en nu än mer spännande jaktsäsong. Tack! 

Fredrik Havby

SUPER DUPER TACK för att jag fick test min vorsteh tik på vildsvin. Mycket intressant och lärorikt på alla sätt och viss!!!

Ruth Stenfelt


Tack för hjälpen (i bortan) med min jämte som var sparsam med skallet, men jag hoppas att med din hjälp och goda råd att jag kommer att få en skallande hund nu istället för skenande!!! Min hund var helt slut efter 20 minuter efter mötet med älgen.

Ulf Danielsson

Vill bara tacka Dej, Robin och övriga för en trevlig dag på Skottorps Slott. Kul att få se reaktionen på hundarna i de ögonblicket dom känner björnvittringen, även att det går att "lura" äldre erfarna hundar att skälla!

Roger Johansson

Hallå där. Va till eskilstuna på söndan å prova karelarvalpen på grisen där. jag tyckte testet föll väl ut och han som körde grisen där blev också impad på hans betende. Ska prova björnen också vid tillfälle här hemma i närheten bollnäs.

Linus


Hej! Hej ville tacka för ett utmärkt vildsvinstest i Eskilstuna i lördags. Kommer även att prova på björnen i sommar. 

Mathias Westholm

© 2020 Hundtest.com - Sten-Åke Rönnqvist. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!